Computerhulp op locatie bij u thuis of op kantoor. Wij komen bij u langs op basis van no cure no pay. Naast deze garantie bent u verzekerd van een informerend en betaalbaar bezoek van een vriendelijke expert met kennis van zaken.

Telefoon: +31 20 772 7290

 

Reparatietijd

Binnen 5 werkdagen heeft u van ons de diagnose van het computerprobleem of is de computer gemaakt.  Reparatietijd kan uitlopen als er bijvoorbeeld onderdelen voor de computer besteld moeten worden die niet op voorraad zijn en dit is afhankelijk van de levertijd van de leverancier. Natuurlijk houden wij u dan op de hoogte van de stand van zaken van uw reparatie. 


Hoe werken wij en hoe komt u in contact met ons.

Wanneer u besluit om met ons in zee te gaan kunt u de volgende manieren kiezen om met ons in contact te komen voor het product dat u voor ogen heeft.
 
  1. Ik wil mijn computer of laptop laten maken. U kunt dit doen door uw reparatie aan ons te melden via de vragenlijst aan de rechterkant van de website.
  2. Ons bellen voor een afspraak. 020 77 27 290
  3. Bij ons langskomen. U bent welkom van maandag t/m vrijdag van 09.30 t/m 18.30, in het weekend zijn wij gesloten.


Garantie reparties

De uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte componenten vallen onder drie maanden garantie. Voor reparaties die onder garantie worden hersteld, worden geen arbeidskosten en componentenkosten in rekening gebracht Bel of mail ons vrijblijvend voor extra informatie en mogelijkheden. 

Wij voeren het ICT Waarborg keurmerk waardoor u als consument bent beschermd en u zeker weet dat uw reparatie vlekkeloos verloopt.
zie: http://www.ictwaarborg.nl/


Prijzen:

Uurloon Particulieren
 
Wij hanteren in eerste instantie een uur prijs van € 59,-inlc btw. Voor klanten met een abonnement hanteren wij een uur prijs van € 49,-incl btw. Voor dit uurloon zal in eerste instantie een junior expert naar uw probleem kijken. (Wilt u meer weten over abonnementen klik hier)
Kan uw probleem niet worden opgelost door een junior dan zal het probleem intern worden doorgezet naar een medior of een senior expert. Mochten hier extra kosten door worden gemaakt dan wordt u op de hoogte gebracht.
 
Uurloon Zakelijk:
 
Wij hanteren in eerste instantie een uur prijs van € 79,-incl btw. Voor klanten met een abonnement hanteren wij een uur prijs van € 69,-incl btw. Voor dit uurloon zal in eerste instantie een medior expert naar uw probleem kijken. Zakelijk werken wij niet met junior expert aangezien de problemen meestal te complex zijn en voor een junior te veel tijd kosten om op te lossen. (Wilt u meer weten over abonnementen klik hier)
Het kan voorkomen dat wij besluiten om een senior expert bij u de problemen op te laten lossen omdat dit tijd bespaard en dus geld. Senior experts werken nu eenmaal het snelst. Wij hanteren in eerste instantie een uur prijs van € 89,-incl btw. Voor klanten met een abonnement hanteren wij een uur prijs van € 79,-incl btw.

Voorrijdkosten particulier & zakelijk
 
Wij hanteren bij een afspraak bij u thuis voorrijd kosten van € 17,50. Deze vervallen als u een abonnement heeft.(Wilt u meer weten over abonnementen klik hier)
 
Kosten bij inbreng particulier & zakelijk 
 
Moet uw computer worden gemaakt door ons experts bij ons op kantoor dan vragen wij een aanbetaling van € 75,-. Dit bedrag is bedoeld voor onderzoek en om eventueel onderdelen te bestellen en wordt weer in mindering gebracht mits u tot reparatie over gaat. 
 
Klanten met een abonnement betalen deze aanbetaling niet.
 
Nadat wij de computer hebben ontvangen zullen wij deze onderzoeken. Alle reparties onder de 150 euro zullen wij meteen maken zonder akkoord van de klant. Mocht u reparatie boven de 150 euro uitvallen dan stellen wij offerte op waarna u kunt besluiten om tot reparatie over te gaan of niet. U ontvangt van deze offerte van ons via e-mail en kan deze 24 uur per dag inzien en eventueel goedkeuren of afwijzen. 

Express service
 
Niks is zo vervelend als niet verder kunnen werken als het echt moet. Voor diegene die echt niet kunnen wachten bieden wij een express service aan waardoor u binnen 24 uur geholpen bent met uw probleem. U betaald dan een bedrag dat bovenop de normale kosten komt van € 89,-. Het kan voorkomen dat wij de reparatie niet kunnen uitvoeren binnen de 24 uur omdat wij onderdelen moeten bestellen. Uiteraard zullen wij dit meteen naar u door communiceren. Omdat wij u wel degelijk voor al ons andere klanten plaatsen met hulp aanbieden zullen wij de express service kosten wel in rekening brengen.
 
Express service wordt goedkoper als u een abonnement heeft.(Wilt u meer weten over abonnementen klik hier)
 

 

Een op drie aa...

Bijna 33 procent van de aankopen van de Nederlandse consu...

Stap 1: Kies uw systeem

en volg de rest van de stappen om uw computer bij ons ter reparatie aan te bieden.

Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen betreft uw reparatie.

Geen enkel risico

Is er een ander defect dan aangemeld? Wordt het duurder dan verwacht? Wilt u afzien van de reparatie? Geen probleem, u betaalt ons alleen de transportkosten!

24/7 in heel Nederland

Gemakkelijk, snel en veilig uw reparatie of upgrade kiezen en geheel afhandelen, dat kan 24/7 bij The Helpfactory

Lees meer

Stap 2: Uw gegevens

Stap 3: Kies uw product

Stap 4: Model of Omschijving

Stap 5: Kies uw reparatie

Stap 6: Waar

Stuur uw reparatie op

U kunt uw laptop sturen naar:
F'actory Laptops
Cruquiuskade 243
1018 AM
Vermeld duidelijk bij de laptop uw probleem, naam en telefoonnummer.
Wij raden aan om de laptop goed te verpakken in een daarvoor bedoelde doos.

Wij zullen binnen 5 werkdagen na aankomst van de laptop contact opnemen met een prijsindicatie voor de reparatie.

Haal mijn reparatie op

Wilt u uw laptop op laten halen door ons dan kan dat. Wij gebruiken binnen Amsterdam daar waar mogelijk is de fiets omdat wij dit beter vinden voor het milieu. Buiten Amsterdam komen wij per auto.
De kosten om de laptop op te laten halen bedragen €18,-

Wij zullen binnen 5 werkdagen na aankomst van de laptop contact opnemen met een prijsindicatie voor de reparatie.

Ik breng mijn reparatie

U kunt uw laptop elke door de weekse dag van 09.30 t/m 18.30 langs brengen zonder afspraak.

Michael

Ik heb dit leuke bedrijf uit de Mike's guide, een boekje over ...

Nynke Grunfeld...

De jongens van F’act zijn betrouwbaar, creatief en hebben verstand ...

Lex Raymakers ...

Voor ieder bedrijf, klein of groot, wordt de Informatie Technologie ...